Přijďte se s námi rozloučit se zimou. Máme pro vás připravený doprovodný program po celý den. Těšíme se na Vaší návštěvu! Sezóna bude ukončena po olomouckých jarních prázdninách!!!
Propozice závodu zde: Kaprun CUP 2019 propozice

Zima se pomalu blíží ke svému konci a sníh ze sjezdovek v Hlubočkách pomalu ale jistě mizí.

Z tohoto důvodu si dovolujeme pozvat všechny příznivce lyžování v lyžařském areálu v Hlubočkách na tuto akci.

Na sobotu 9. 3. 2019 jsme pro všechny návštěvníky připravili:

  1. Jednotný celodenní skipas za cenu 250,- Kč pro dospělé a za cenu 200,- Kč pro děti. V případě, že bude návštěvník požadovat jiný typ skipasu, vzdává se nároku na níže uvedené benefity. Děti do 6-ti let mají skipas v doprovodu dospělé osoby zdarma (stejně jako v ceníku).
  2. Každý, kdo si zakoupí zvýhodněný celodenní skipas obdrží lístek na buřt, nebo klobásku, kterou si sám opeče na připraveném ohni, který bude na sněhu (zbyde-li tam nějaký) na uzavřené sjezdovce č. 4 – Lyžařská škola, nebo č. 3 – Dětská.
  3. Každý, kdo si zakoupí zvýhodněný celodenní skipas obdrží lístek na drink. Drinky se budou podávat v blízkosti ohniště, kde se nám snad podaří vytvořit sněžný bar. Jako alkoholický drink pro dospělé neřidiče bude podáván APEROL SPRITZ. Pro řidiče a děti budou nealko nápoje, nebo drinky případně nealkoholické pivo.
  4. Součástí akce bude tradiční závod pro veřejnost „OLOMOUCKÝ KAPRUN CUP 2019“ letos již 10. Ročník. Jako spolupořadatel závodu bude náš domovský lyžařský oddíl LK Olomouc a s přípravou a organizací závodu a dne budou pomáhat lyžařské školy, které celou sezónu působily v areálu, tj. Rok s pohybem a Newman school.

Provoz vleků bude zahájen tradičně v 9:00 hod a ukončen nejpozději v 18:00 hod.

Pokud se vče podaří podle plánu, do provozu připravíme vlek „B“ – dvoukotvu a pohyblivý pás vlek „D“. K dispozici budou sjezdovky 1 – Hlavní a 5 – Dětský skipark.

Doufáme, že se nám pro Vás podařilo vymyslet dobrou zábavu a že se důstojně rozloučíme s letošní pěknou zimou a budeme doufat, že ta příští bule stejně dobrá, nebo i lepší.

Na vaši návštěvu se těší celý tým Ski areálu Hlubočky, který se o vás staral po dobu celé sezóny a oba týmy obou lyžařských škol, včetně týmu půjčovny lyžařských potřeb.